Természetes kövek

Gránit

A gránit egy mélységi magmás kőzet, amely úgy keletkezik, hogy a feltörő láva beszorul egy üregbe és nagy nyomás alatt lassan kihűl. A gránit nagyon kemény és tömör, hő- és saválló, könnyen tisztítható, ezen tulajdonságainak köszönhetően kiváló alapanyag konyhapult készítéséhez. Pompás színeivel, változatos mintázatával nemcsak funkcionális szerepe van, hanem díszévé is válik a konyhának.

Márvány

A márvány átalakult kőzet. Geológiai mozgások következtében a mélybe lesüllyedt mészkő a nagy hőmérséklet és nyomás hatására átkristályosodott. A márvány a gránithoz képest sokkal puhább, nedvszívó, könnyen elszíneződik és reagál savas anyagokra, viszont gyönyörű erezetével kiváló belsőépítészeti anyag.

Mészkő

A mészkő üledékes kőzet, ami akkor keletkezett, amikor az őstengerekben a kalcium és a magnézium kicsapódott és leülepedett. Ezért található bennük gyakran csiga, kagyló és ősállat maradvány. A mészkő kiváló belső lépcső, belső burkolat és ablakpárkány készítésére.

A gránit tulajdonságai

KARCOK

A fa-, laminált- vagy MDF munkalapokkal szemben a gránit karcálló, ezért tökéletes felületet biztosít arra, hogy közvetlenül rajta dolgozzunk.

HIGIÉNIA

Egy gránit munkalapon nyugodt szívvel gyúrhatunk tésztát, temperálhatunk csokit vagy vághatunk vágódeszka nélkül, ugyanis a sűrű, porózusmentes anyagon át nem tudnak behatolni és megtapadni a szennyeződések, ezért higiéniai szempontból kiváló.

ÁPOLÁS

A gránit végre egy olyan anyag, amely könnyen, minden speciális tisztítószer nélkül, szinte az örökkévalóságig tisztán és higiénikusan tartható, szépségéből az idő előrehaladtával nem veszít.

Akár a főzőlapról, akár a sütőből vesszük ki a forró edényt, azt nyugodt szívvel rátehetjük közvetlenül a gránit munkalapra, nem kell alátétet keresnünk, a hő nem károsítja a felületet.

A galériában felsorolt kövek fotói tájékoztató jellegűek, hiszen minden egyes kőtábla kifejtése más és más színt és mintát eredményez.

  • Gránit
  • Márvány
  • Mészkő
Gránit

Márvány

Mészkő

A választék

Amennyiben már tudja, hogy milyen kőtípust szeretne konyhapultjához, mosdópultjához vagy bármilyen burkolathoz, de nem található a kínálatunkban, kérjük jelezze ezt ajánlatkérő űrlapunkban és segítünk a megfelelő kő beszerzésében.

A termékeink menüpont alatt kérjük tekintse meg, hogy az ott felsorolt kövek felhasználásával, milyen termékeket tudunk elkészíteni. Amennyiben otthona felújítását tervezi vagy csak gondolkodik rajta, kérjen árajánlatot!

A gránitról

A gránit számtalan funkciót tölthet be a mindennapi életünkben, legyen az konyhapult, kandalló borítás, belső- vagy külső ablakpárkány, belső- vagy külső lépcső.
A gránit egy olyan természetes anyag, ami színeivel és mintázatával kiemelkedik a környezetéből.

ÜGYFELEINK VÉLEMÉNYE

Nagyon szépen köszönjük mégegyszer a segítséget,imádjuk az új konyhánkat. 🤗

Üdv, Attila & Lili

A konyhánk veletek lett igazán teljes.

Szeretném megköszönni a segítségetek és a gyönyörű munkát, amit tőletek kaptunk.
A konyhánk veletek lett igazán teljes.

Gabriella

Teljes mértékben elégedettek vagyunk!

Köszönjük szépen a Hirschler Gránit egész csapatának a munkáját! Teljes mértékben elégedettek vagyunk, nagyon szép lett!

Renáta és István

Akárcsak az óra

Az árajánlatkéréstől a felszerelésig ritka jó szakszerű hozzáállást kaptam, mely nem gyakori monstanában. Ajánlani tudlak titeket, fiúk!

K. Péter

Álmaim konyhapultja

Azért írok, hogy megköszönjem a munkátokat! Eléggé igényes vagyok és maximalista, de a Hirschler Gránit csapatával teljesen megvoltam elégedve! Köszi a gyönyörű pultot és a profi munkát!

Júlia

PARTNEREINK

2020

INFO
H-9400 Sopron, Zárányi u. 27
Nyitva tartás: Hétfő-Péntek: 08:00 – 16:00
Office Tel: +36 20 545 0890
Tamás Hirschler
HU: +36 20 942 88 60
AT: +43 699 106 767 24

Philip Hirschler
HU: +36 20 252 81 12
AT: +43 660 381 49 66

E-mail: info@hirschlergranit.hu
Adatkezelési tájékoztató
Designed by Madic Marketing
FACEBOOK

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!