Fürdő

Mosdópultok

A mosdópult elkészítéséhez a gránit kiváló választás. Felülete könnyen tisztítható, ami a fürdőszobában alapkövetelmények tekinthetünk. Teljesen természetes anyag, amelyet az anyatermészet évmilliók során alkotott. Minimális odafigyeléssel „örök” ékessége lehet otthonunknak. A gránit időtálló befektetés.

Kétféle felület kialakítással rendelhető: ismertebb a polírozott gránit, amely elegánsan csillogó, fényes felületével praktikus megoldást nyújt. Sokan választják azonban a mai otthonok modern stílusához kiválóan illő nyersbőr felületű gránitot, amellyel egy visszafogottabb, rusztikusabb, matt hatás érhető el. A mosdópultnál a gránit mellett a Kerámia (Ceraflex®) is tökéletes választás lehet.

A fürdőszoba tervezésénél az ergonómia és ízlés szempontjából fontos kérdés a mosdókagyló típusa. A piac lehetővé teszi, hogy alulról- vagy felülről beépíthető mosdótál kerüljön beépítésre, de akár mosdópultra ültethető mosdókagylót is választhatunk.

Zuhanykabinok

Az üveg nem korlátozódik a konyhára, minden lakótérben és különösen a fürdőszobában a modern és merész belsőépítészet szimbóluma. Tágabbá varázsolja a helyiségeket, és lehetővé teszi a fényjátékot, valamint különösen könnyen kezelhető. A savmart/matt üveg is egy módja annak, hogy nagyobb fényerőt hozzon létre anélkül, hogy a felület átlátszó lenne.

Legyen szó akár üveg zuhanyfalról, akár üvegajtóról téglalap alakú zuhanyfülkéhez, vagy
komplett üveg zuhanykabinról, vagy üveg válaszfalról kádhoz – minden esetben az Ön fürdőszobája modern wellness oázissá válik.

Az üvegezést mi magunk végezzük, így mindent egy kézből kap és a minőség garantált! És ahogy tőlünk megszokta, csak első osztályú, 8 mm vastagságú és a legmagasabb biztonsági előírásoknak megfelelő anyagot használunk (ESG üveg).

Egyedi elképzeléseit, kívánságait szakszerűen megvalósítjuk és személyre szabott megoldásokat kínálunk, amelyekben sokáig örömét leli.

Típusok

Ceraflex® zuhanypadló

Ceraflex® zuhanypadló szintbe süllyesztett kerámia lefolyóval.

  • 800 x 800 mm 
  • 1800 x 1000 mm

 

Ceraflex® zuhanypadló választható a klasszikusnak számító, diagonálisan padlózatba vágott fém ráccsal fedett lefolyóval is. 

  •  800 x 800 mm
  •  1800 x 1000 mm.

 

Ceraflex® által zuhanypadló modern folyókával

700 mm hosszú folyókával: 

  • 800 x 800 mm-től az 
  • 1800 x 1000 mm-es méretig elérhető.

900 mm hosszú folyóka esetén:

  • 900 x 900 mm-től 
  • 1800 x 1200 mm-es méretig választható. 

Ügyfeleink véleménye

A konyhánk veletek lett igazán teljes.

Szeretném megköszönni a segítségetek és a gyönyörű munkát, amit tőletek kaptunk.
A konyhánk veletek lett igazán teljes.

Gabriella

Teljes mértékben elégedettek vagyunk!

Köszönjük szépen a Hirschler Gránit egész csapatának a munkáját! Teljes mértékben elégedettek vagyunk, nagyon szép lett!

Renáta és István

Akárcsak az óra

Az árajánlatkéréstől a felszerelésig ritka jó szakszerű hozzáállást kaptam, mely nem gyakori monstanában. Ajánlani tudlak titeket, fiúk!

K. Péter

Álmaim konyhapultja

Azért írok, hogy megköszönjem a munkátokat! Eléggé igényes vagyok és maximalista, de a Hirschler Gránit csapatával teljesen megvoltam elégedve! Köszi a gyönyörű pultot és a profi munkát!

Júlia

PARTNEREINK

2020

INFO
H-9400 Sopron, Zárányi u. 27
Nyitva tartás: Hétfő-Péntek: 08:00 – 16:00
Office Tel: +36 99 323 533
Tamás Hirschler
HU: +36 20 942 88 60
AT: +43 699 106 767 24

Philip Hirschler
HU: +36 20 252 81 12
AT: +43 660 381 49 66

E-mail: info@hirschlergranit.hu
Adatkezelési tájékoztató
Designed by Madic Marketing
FACEBOOK

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!