Konyha

A gránit tökéletes alapanyag munkapultok számára, mivel felülete hő- és saválló. Könnyen tisztítható, amit egy konyhában alapkövetelménynek tekinthetünk. Ellenáll a vágással és a karcolással szemben. Teljesen természetes anyag, amelyet az anyatermészet évmilliók során alkotott. Minimális odafigyeléssel „örök” ékessége lehet otthonunknak. A gránit időtálló befektetés. Konyhapultnak a gránit mellett a kvarckompozit (Quarella®) és kerámia (Ceraflex®) is tökéletes választás lehet.

Konyhapultnak 2-3 cm-es vastagságot ajánljuk. A főzőlap- és mosogató kivágások miatt szükségszerű a munkapult üvegszállal történő megerősítése, ami a 2-3 cm-es vastagságnál  erősebb tartást biztosít.

A gránit kétféle felület kialakítással rendelhető, a polírozott köztük a legismertebb, ami elegánsan csillogó, fényes felületével praktikus megoldást nyújt. Sokan választják azonban a mai otthonok modern stílusához kiválóan illő nyersbőr felületű gránitot, amellyel egy visszafogottabb, rusztikusabb, matt hatás érhető el.

Mosogató kialakítás

A mosogatótálca kiválasztása fontos kérdés egy konyha tervezésénél. Alulról- felülről vagy szintbe beszerelhető legyen?

Alulról szerelhető

Szintbesüllyesztett

Csepptálca kialakítása

A konyhapultba mart csepegtető tálcák praktikusságáról senkit nem kell meggyőznünk, hiszen egyszerűsége és ergonómiája nagyszerű megoldás. Legtöbb esetben a „D alakzatot” (képen látható), vagy a csepegtető csíkokat szoktunk alkalmazni.

Főzőlap

Fontos a megfelelő főzőlap kiválasztása a konyha megtervezésénél. Két kialakítási mód létezik. A hagyományos felülről szerelhető, amit a fa munkalapoknál már jól ismerünk. Kőpult esetén viszont lehetőség van szintbe süllyesztett változat beépítésére is. Ez utóbbi előnye, hogy könnyen tisztítható mivel a főzőlap és a pult egy síkba kerül.

Konnektorok és kapcsolók

Modern, praktikus megoldásokra is lehetőség van konnektorok, valamint kapcsolók kialakításánál, ugyanúgy a természetes kövek (gránit), mint a kvarz-kompozitok (Quarella®) vagy kerámiák (Ceraflex®) esetében.

Láthatatlan kapcsoló

Rejtett konnektor

Látszó élek és oldalfalak

Igyekszünk a lehető legimpozánsabb megoldásokat nyújtani ügyfeleink igényeinek megfelelően. Minden általunk használt kőtípus esetén lehetőség nyílik gérbevágott kialakításra. Túlnyomórészt már meglévő, 3,8 cm vastag fa, MDF munkalapok cseréje esetén, vagy a konyhapultok oldalfalainak illesztésekor merülhet fel ez az igény.

Üveghátfalak

Tegye egyedivé konyháját üveghátfallal! Változatos színekben elérhető üveg hátfalaink között biztos, hogy megtalálja az Ön konyhájához legjobban illőt!

Az üveghátfal amellett, hogy modern és esztétikus, számos előnnyel rendelkezik az egyéb burkolatokkal szemben:

ízlésesen helyezhető el a falon, bármilyen alakban elkészíthető, könnyedén tisztítható, ellenáll a zsíros, olajos foltoknak és savaknak, 38 standard szín választható és igény esetén az egyedi színek gyártása is megvalósítható. A hátfal elérhető float vagy optiwhite üvegből, illetve szükség esetén edzett üveg is rendelhető, melynek ellenállása (szilárdsága) többszöröse a normál üveghez képest. Fontos azonban tudni, hogy nem indokolt minden esetben egy-egy üveghátfalhoz az edzett üveget választani.

ÜGYFELEINK VÉLEMÉNYE

Nagyon szépen köszönjük mégegyszer a segítséget,imádjuk az új konyhánkat. 🤗

Üdv, Attila & Lili

A konyhánk veletek lett igazán teljes.

Szeretném megköszönni a segítségetek és a gyönyörű munkát, amit tőletek kaptunk.
A konyhánk veletek lett igazán teljes.

Gabriella

Teljes mértékben elégedettek vagyunk!

Köszönjük szépen a Hirschler Gránit egész csapatának a munkáját! Teljes mértékben elégedettek vagyunk, nagyon szép lett!

Renáta és István

Akárcsak az óra

Az árajánlatkéréstől a felszerelésig ritka jó szakszerű hozzáállást kaptam, mely nem gyakori monstanában. Ajánlani tudlak titeket, fiúk!

K. Péter

Álmaim konyhapultja

Azért írok, hogy megköszönjem a munkátokat! Eléggé igényes vagyok és maximalista, de a Hirschler Gránit csapatával teljesen megvoltam elégedve! Köszi a gyönyörű pultot és a profi munkát!

Júlia

PARTNEREINK

2020

INFO
H-9400 Sopron, Zárányi u. 27
Nyitva tartás: Hétfő-Péntek: 08:00 – 16:00
Office Tel: +36 20 545 0890
Tamás Hirschler
HU: +36 20 942 88 60
AT: +43 699 106 767 24

Philip Hirschler
HU: +36 20 252 81 12
AT: +43 660 381 49 66

E-mail: info@hirschlergranit.hu
Adatkezelési tájékoztató
Designed by Madic Marketing
FACEBOOK

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!