Árajánlat
négyzetméter
Hosszúság x Mélység / négyzetméter
Település

Ajánlatkészítés

A megadott paraméterek alapján elkészítjük az ajánlatot. Célszerű a weboldalunkon található menüpontot használni, mely minden szükséges adatra rákérdez.

Anyagrendelés

Jelenleg a Hirschler Gránit választékában a következők szerepelnek: Gránit, Márvány, Mészkő és Quarella termékek. Üzemünk a népszerű gránit és mészkő anyagokat folyamatosan készleten tartja. A Quarella esetében viszont nem tudunk ekkora raktárkészletet biztosítani, ezek beszerzését hosszabb rendelési határidővel vállaljuk.

Sablonozás

Ha a konyhaszekrény elkészült és már csak a munkalap hiányzik, egy lézeres technológia segítségével várhatóan 1 óra alatt (a konyha nagyságától függően változhat) elkészítjük a konyhapult méretezett digitális rajzát. A helyszíni felmérésre azért van szükség, mert csak így kapunk pontos értékeket a munkafelületről. A digitális sablon alapján a CNC kezelő munkatársunk előkészíti a műszaki rajzot, és megkezdi a gyártást.

Gyártás

A felmérés után a gyártás 3-4 hetet vesz igénybe, amennyiben a kő is rendelkezésünkre áll.

A helyszíni felmérés során rögzített méreteken kívül a gyártáshoz szükségünk van még a mosogatótálcára és a főzőlapra. Ezek elengedhetetlenek a kivágások precíz elvégzéséhez, így a felméréskor el is hozzuk Önöktől azokat. Az előkészített digitális műszaki rajz alapján a CNC megmunkáló központunk elkezdi a munkadarab leszabását, a mosogatótálca és a főzőlap kivágását, kimarását, majd a szükséges lyukak kifúrását, mint például csaplyuk. A látható élek tökéletes fényezéséhez egy speciális automata élcsiszoló gépet használunk. A biztonságos szállítás érdekében a munkadarabok merevítő csomagolást kapnak.

INFO
H-9400 Sopron, Zárányi u. 27
Nyitva tartás: Hétfő-Péntek: 08:00 – 16:00
Office Tel: +36 99 323 533
Tamás Hirschler
HU: +36 20 942 88 60
AT: +43 699 106 767 24

Philip Hirschler
HU: +36 20 252 81 12
AT: +43 660 381 49 66

E-mail: info@hirschlergranit.hu
Adatkezelési tájékoztató
Designed by Madic Marketing
FACEBOOK

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!