Árajánlat

Kedves Ügyfelünk! Az árajánlat kérő űrlapunk karbantartás miatt átmenetileg szünetel! Kérjük hívjon minket telefonon vagy várjuk árajánlat kérését az info@hirschlergranit.hu e-mail címen

Title

Ajánlatkészítés

A megadott paraméterek alapján elkészítjük az ajánlatot. Célszerű a weboldalunkon található menüpontot használni, mely minden árajánlatadáshoz szükséges adatra rákérdez.

Anyagrendelés

Jelenleg a Hirschler Gránit választékában megtalálható a Gránit, Márvány, Mészkő, Silestone és Dekton. Üzemünk a népszerű gránit és mészkő anyagokat folyatosan készleten tartja. A Silestone és Dekton kövek esetében nem tudunk ekkora raktárkészletet biztosítani, ezek beszerzését hosszabb rendelési határidővel teljesítjük.

Sablonozás

Amikor kész a konyha, már csak a munkalap hiányzik, a helyszínen a konyha nagyságától függően 1 óra alatt elkészítjük lézeres technológiával a konyhapult sablonját. Erre azért van szükség, mert csak így kapunk pontos méreteket a konyhapultról. Ezt a digitális sablont rendszerünk továbbítja a Hirschler Gránit üzemébe, ahol egy CNC kezelő szakemberünk előkészíti a digitális műszaki ajzot a gyártásnak.

Gyártás

A helyszíni felmérés során rögzített méreteken kívül szükségünk van a kivágások pontos kivitelezéséhez a mosogatótálcára és a főzőlapra. Ezeket a sablonozás után elhozzuk Önöktől. Az előkészített digitális műszaki rajz alapján a CNC megmunkáló központunk elkezdi a munkadarab leszabását, mosogatótálcák és főzőlapok kivágását és kimarását, majd a szükséges lyukak kifúrását. Befejezésképpen, a látszó élek tökéletes  fényezéséhez szakambereink több évtizedes tudását vesszünk igénybe. A szállítás előtt a munkadarab biztonságos szállítás érdekében, merevítő csomagolást kap. Az Ön konyhapultja készen áll a kiszállításra!

2020

INFO
H-9400 Sopron, Zárányi u. 27
Nyitva tartás: Hétfő-Péntek: 08:00 – 16:00
Office Tel: +36 99 323 533
Tamás Hirschler
HU: +36 20 942 88 60
AT: +43 699 106 767 24

Philip Hirschler
HU: +36 20 252 81 12
AT: +43 660 381 49 66

E-mail: info@hirschlergranit.hu
Designed by Madic Marketing
FACEBOOK

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!