Lakótér

Kandallók

Kandallók esetében elengedhetetlen a hőállóság, márpedig a gránit és a Ceraflex® is hőálló, ennek köszönhetően nem károsítja a kihulló parázs. Manapság a kandallókat nem csak funkcionális céllal, hanem dekorációs elemként is szokták választani, amit egy jól megválasztott gránit vagy Ceraflex® kandalló borítás csak még tökéletesebbé tehet. Nem feltétlenül kell fix kandallóról beszélnünk, hisz sokszor használjuk a mobil kandallók elé is a gránitot, valamint a Ceraflex®-et!

A gránit kandalló borítások többféle felület kialakítással rendelhetők. A legismertebb a polírozott gránit, amely elegánsan csillogó, fényes felületével praktikus megoldás. Sokan választják azonban a mai otthonok modern stílusához kiválóan illő nyersbőr felületű gránitot, amellyel egy visszafogottabb, rusztikusabb, matt hatás érhető el.

Külső és belső lépcsők, térburkolatok

A külső lépcsők, illetve térburkolatok kialakításánál a legfontosabb elvárás az időtállóság és a csúszásmentesség. Külső térbe mindenképpen a homokfújt, illetve lángolt, antikolt felületű gránitot ajánljuk, ezzel biztosítható a biztonságos közlekedés. A gránit és a Ceraflex® garancia arra, hogy hosszú évek múltán is megőrizzük a burkolat eredeti állapotát, szépségét.

Belső burkolatok kialakításánál már választhatunk magas fényű gránitot, mészkövet, márványt, illetve 12 mm vastagságú, nagytáblás Ceraflex® kerámiát is.

A mészkő és a márvány a savas eső hatására elveszti fényét, mattá válik. A mi éghajlatunkon a fagy is károkat tehet bennük, így jó szívvel csak belső burkolatnak ajánlhatók.

Külső és belső ablakpárkányok, faltetők

Az ablakpárkányok és faltetők kétféle felület kialakítással is rendelhetők. A legismertebb a polírozott felület, amely elegánsan csillogó, fényes, praktikusság szempontjából is kiváló megoldás. Sokan választják azonban a mai, modern otthonok stílusához kíválóan illő nyersbőr felületet is, amellyel egy visszafogottabb, rusztikusabb, matt hatás érhető el.

Miért érdemes gránitot választani ablakpárkányhoz vagy faltetőhöz? Karcállósága és sav ellenállósága miatt képes megőrizni az eredeti állapotát és szépségét.

ÜGYFELEINK VÉLEMÉNYE

A konyhánk veletek lett igazán teljes.

Szeretném megköszönni a segítségetek és a gyönyörű munkát, amit tőletek kaptunk.
A konyhánk veletek lett igazán teljes.

Gabriella

Teljes mértékben elégedettek vagyunk!

Köszönjük szépen a Hirschler Gránit egész csapatának a munkáját! Teljes mértékben elégedettek vagyunk, nagyon szép lett!

Renáta és István

Akárcsak az óra

Az árajánlatkéréstől a felszerelésig ritka jó szakszerű hozzáállást kaptam, mely nem gyakori monstanában. Ajánlani tudlak titeket, fiúk!

K. Péter

Álmaim konyhapultja

Azért írok, hogy megköszönjem a munkátokat! Eléggé igényes vagyok és maximalista, de a Hirschler Gránit csapatával teljesen megvoltam elégedve! Köszi a gyönyörű pultot és a profi munkát!

Júlia

PARTNEREINK

2020

INFO
H-9400 Sopron, Zárányi u. 27
Nyitva tartás: Hétfő-Péntek: 08:00 – 16:00
Office Tel: +36 20 545 0890
Tamás Hirschler
HU: +36 20 942 88 60
AT: +43 699 106 767 24

Philip Hirschler
HU: +36 20 252 81 12
AT: +43 660 381 49 66

E-mail: info@hirschlergranit.hu
Adatkezelési tájékoztató
Designed by Madic Marketing
FACEBOOK

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!