Géppark

Lézeres felmérés

Egy  kőfaragók részére kifejlesztett amerikai gyártmányú lézeres mérőeszköz segítségével a helyszínen mérjük le a gyártáshoz szükséges méreteket. Mivel teljesen digitálisan munkáljuk meg  köveinket, szükségünk van egy 2-3 dimenziós digitális sablonra, amihez tizedmilliméter pontossággal le tudjuk követni a falakat, a bútorokat a lézeres felmérés során. Ennek köszönhetően az általunk gyártott konyhapultok, mosdópultok, kandalló borítások, lépcsők milliméter pontossággal készülnek.

GMM - CNC lapszabászgép

2017-ben ezzel a CNC vezérelt lapszabászgéppel kezdtük el az eszközparkunk modernizációját. Ezen a gépen kezdődnek a megmunkálási folyamatok, amivel a kőtáblákat méretre szabjuk.

TIBAUT - CNC megmunkálóközpont

2022-ben üzembe helyezett négy tengelyes megmunkálóközpontunk teljesen automatizálva, kétszeres sebességgel és megnövelt precizitással képes megmunkálási folyamatainkat elvégezni.

GMM - élmegmunkáló

2021. év végi beruházásunk egyike egy PLC vezérlésű élmegmunkáló gép, ami a tökéletes függőleges és a 45 fokban letört élekért felel mind matt, mind csiszolt verzióban.

Kézi megmunkálás

A modern CNC és PLC-s gépekkel való megmunkálás rengeteg lehetőséget rejt, mégis a legapróbb finomságokat csak tapasztalt szakemberek tudják kézzel megcsinálni. Ez a szépsége a mi szakmánknak, ahol fontos még a kézzel végzett munka, ami tapasztalatot és szakértelmet igényel!

A konyhánk veletek lett igazán teljes.

Szeretném megköszönni a segítségetek és a gyönyörű munkát, amit tőletek kaptunk.
A konyhánk veletek lett igazán teljes.

Gabriella

Teljes mértékben elégedettek vagyunk!

Köszönjük szépen a Hirschler Gránit egész csapatának a munkáját! Teljes mértékben elégedettek vagyunk, nagyon szép lett!

Renáta és István

Akárcsak az óra

Az árajánlatkéréstől a felszerelésig ritka jó szakszerű hozzáállást kaptam, mely nem gyakori monstanában. Ajánlani tudlak titeket, fiúk!

K. Péter

Álmaim konyhapultja

Azért írok, hogy megköszönjem a munkátokat! Eléggé igényes vagyok és maximalista, de a Hirschler Gránit csapatával teljesen megvoltam elégedve! Köszi a gyönyörű pultot és a profi munkát!

Júlia

PARTNEREINK

2020

INFO
H-9400 Sopron, Zárányi u. 27
Nyitva tartás: Hétfő-Péntek: 08:00 – 16:00
Office Tel: +36 99 323 533
Tamás Hirschler
HU: +36 20 942 88 60
AT: +43 699 106 767 24

Philip Hirschler
HU: +36 20 252 81 12
AT: +43 660 381 49 66

E-mail: info@hirschlergranit.hu
Adatkezelési tájékoztató
Designed by Madic Marketing
FACEBOOK

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!