Termékeink

Konyhapult - Mosdópult

Bármilyen munkapult elkészítésére a gránit az egyik legjobb választás. A gránitnak hőálló, saválló és könnyen tisztítható a felülete, amit egy konyhában alapkövetelménynek tekintünk. Ellenáll a vágással és karcolással szemben, semmilyen éles tárgy (pl. kések) nem okoz sérülést a felületén. Teljesen természetes anyag, melyet az anyatermészet évmilliók során alkotott. Minimális odafigyeléssel egy „örök” ékessége lehet otthonunknak. A legidőtállóbb befektetés.

Konyhapultnak mindenképpen a 3 cm -es vastagságot ajánljuk. A főzőlap- és mosogatókivágások miatt szükségszerű a munkapult üvegszállal történő megerősítése, ami a 3 cm-es vastagságnál erősebb tartást biztosít.

Kétféle felületkialakítással rendelhető. A legismertebb gránitmegmunkálás a polírozás, mely egy jól záródó, elegánsan csillogó, fényes, praktikusság szempontjából is kiváló felületet eredményez. Sokan választják azonban a mai, modern otthonokhoz stílusában jobban illő nyersbőr felületű gránitot, mellyel egy visszafogottabb, rusztikusabb hatás érhető el.

Silestone

Jelenleg a piacon lévő legjobb minőségű műkő, mely számos kiemelkedő tulajdonsággal bír. Könnyen tisztítható, nem szívja magába a nedvességet és ellenáll a karcokkal, ütéssel szemben. Nem igényel különösebb ápolást. Nagy előnye, hogy szinte a színskála összes színárnyalatában kapható. Felületét antibakteriális védelemmel látták el, így a higiéniai előírásoknak is maximálisan megfelel. Igény szerint 2 cm-es ill. 3 cm-es vastagságban is rendelhető.

Egyetlen hátrányára azonban mindenképpen fel kell hívni a figyelmet. Nem hőálló! Forró fazekat ne tegyünk közvetlenül a munkapultra, mert nyomot hagy!

3 féle textúrával rendelhető. Fényes, matt és vulcano.

Bővebb információért látogasson el a gyártó honlapjára:

www.silestone.hu

Belső-külső lépcsők, Térburkolatok

A külső lépcsők ill. térburkolatok kialakításánál a legfontosabb elvárás az időtállóság és a csúszásmentesség. Külső térbe mindenképpen a homokfújt ill. lángolt felületű gránitot ajánljuk, ezzel biztosítható a biztonságos közlekedés. A gránit garancia arra, hogy hosszú évek múltán is megőrizzük a burkolat eredeti állapotát, szépségét.

Belső burkolatok kialakításánál már választhatunk magas fényű gránitot illetve mészkövet és márványt is. Sok burkoló nem hívja fel a figyelmet arra, hogy a mészkő és a márvány a savas eső hatására elveszti fényét, mattá válik. A mi éghajlatunkon a fagy is károkat tehet bennük, így jó szívvel csak belső burkolatnak ajánlhatók.

Akárcsak az óra

Az árajánlatkéréstől a felszerelésig ritka jó szakszerű hozzáállást kaptam, mely nem gyakori monstanában. Ajánlani tudlak titeket, fiúk!

K. Péter

Álmaim konyhapultja

Azért írok, hogy megköszönjem a munkátokat! Eléggé igényes vagyok és maximalista, de a Hirschler Gránit csapatával teljesen megvoltam elégedve! Köszi a gyönyörű pultot és a profi munkát!

Júlia

PARTNEREINK

2020

INFO
H-9400 Sopron, Zárányi u. 27
Nyitva tartás: Hétfő-Péntek: 08:00 – 16:00
Office Tel: +36 99 323 533
Tamás Hirschler
HU: +36 20 942 88 60
AT: +43 699 106 767 24

Philip Hirschler
HU: +36 20 252 81 12
AT: +43 660 381 49 66

E-mail: info@hirschlergranit.hu
Adatkezelési tájékoztató
Designed by Madic Marketing
FACEBOOK

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!