Külső- belső Alblakpárkányok, faltetők

Gránit

Az ablakpárkányok és faltetők kétféle felületkialakítással is rendelhetők. A legismertebb a polírozott felület, amely elegánsan csillogó, fényes, praktikusság szempontjából is kiváló megoldás. Sokan választják azonban a mai, modern otthonok stílusához jobban illő nyersbőr felületű gránitot, amellyel egy visszafogottabb, rusztikusabb, matt hatás érhető el.

Mit érdemes tudni a gránitról, ha ablakpárkányhoz vagy faltetőhöz szeretnénk használni? Karcállósága és savellenállósága miatt képes megőrizni az eredeti állapotát és szépségét.

Silestone

Jelenleg a piacon lévő legjobb minőségű műkő, amely számos kiemelkedő tulajdonsággal bír. Könnyen tisztítható, nem szívja magába a nedvességet és ellenáll a karcokkal, ütésekkel szemben. Nem igényel különösebb ápolást. Nagy előnye, hogy szinte a színskála összes színárnyalatában kapható. Felületét antibakteriális védelemmel látták el, így a higiéniai előírásoknak is maximálisan megfelel. Egyetlen hátrányára azonban mindenképpen fel kell hívni a figyelmet, nem hőálló!

Bővebb információért látogasson el a gyártó honlapjára: www.silestone.hcom

Mészkő és Márvány

A mészkő és a márvány természetéből adódóan a savas eső hatására elveszti fényét, mattá válik. A mi éghajlatunkon a fagy is károkat tehet bennük, így jó szívvel csak belső burkolatnak ajánlhatók.

ÜGYFELEINK VÉLEMÉNYE

A konyhánk veletek lett igazán teljes.

Szeretném megköszönni a segítségetek és a gyönyörű munkát, amit tőletek kaptunk.
A konyhánk veletek lett igazán teljes.

Gabriella

Teljes mértékben elégedettek vagyunk!

Köszönjük szépen a Hirschler Gránit egész csapatának a munkáját! Teljes mértékben elégedettek vagyunk, nagyon szép lett!

Renáta és István

Akárcsak az óra

Az árajánlatkéréstől a felszerelésig ritka jó szakszerű hozzáállást kaptam, mely nem gyakori monstanában. Ajánlani tudlak titeket, fiúk!

K. Péter

Álmaim konyhapultja

Azért írok, hogy megköszönjem a munkátokat! Eléggé igényes vagyok és maximalista, de a Hirschler Gránit csapatával teljesen megvoltam elégedve! Köszi a gyönyörű pultot és a profi munkát!

Júlia

PARTNEREINK

2020

INFO
H-9400 Sopron, Zárányi u. 27
Nyitva tartás: Hétfő-Péntek: 08:00 – 16:00
Office Tel: +36 99 323 533
Tamás Hirschler
HU: +36 20 942 88 60
AT: +43 699 106 767 24

Philip Hirschler
HU: +36 20 252 81 12
AT: +43 660 381 49 66

E-mail: info@hirschlergranit.hu
Adatkezelési tájékoztató
Designed by Madic Marketing
FACEBOOK

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!