KÖVEK

Gránit

gránit egy mélységi magmás kőzet. A láva feltör, beszorul egy üregbe és nagy nyomás alatt lassan hűl ki. Ezáltal a gránit nagyon kemény és tömör.  Ezzel a tulajdonsággal a gránit kiváló a konyhapult készítéséhez – hő- és saválló, könnyen tisztítható és a pompás színeivel és mintázatával nem csak funkcionális szerepe van a konyhában hanem díszévé is válik.

Márvány

márvány átalakult kőzet. A geológiai mozgások következtében lesüllyedt a fent említett mészkő a mélybe, ahol nagy hőmérséklet és nagy nyomás hatására átkristályosodott. A márvány a gránithoz képest sokkal puhább, nedvszívó, könnyen elszíneződik és reagál savas anyagokra, viszont gyönyörű erezetével kiváló belső építészeti anyag.

Mészkő

mészkő üledékes kőzet, ami akkor keletkezett amikor az őstengerekben a kalcium és a magnézium kicsapódott és leülepedett. Ezért található bennük gyakran csiga, kagyló és ősállat maradvány. A mészkő kiváló belső lépcső, belső burkolat és ablakpárkány készítésére.

Silestone

A Silestone összetételét tekintve 93% -a természetes kvarc, 7%-a kötő- és színanyag. A kvarc a földkéreg legelterjedtebb ásványa, oxigén és szilícium által alkotott vegyület. Kvarcszemcsékből állnak a puszták, sivatagok, folyóvizek és részben a tengerek homokja, kavicsa. Rugalmas és kemény szerkezete miatt felhasználhatósága sokrétű. Homogén felületének köszönhetően rendkívül ellenáll a szennyeződésekkel, savakkal és karcokkal szemben.

További információk a Silestone hivatalos magyar honlapján.

A galériában felsorolt kövek fotói tájékoztató jellegűek, hiszen minden egyes kőtábla kifejtése más és más színt és mintát eredményez.

  • Gránit
  • Márvány
  • Mészkő
  • Silestone
Gránit

 

Márvány

Mészkő

Silestone

1 Csoport

Gris Expo

Beige Dafne

Negro Tebas

2 Csoport

Crema Minerva

Cemento Spa

Bianco Norte

3 Csoport

Aluminio Nube

Azul Ugarit

Bianco Capri

Kona Beige

Marron Jupiter

Mont Blanc

Negro Anubis

Verde Ugarit

4 Csoport

Blanco Maple

Brasilian Brown

Bianco Rivers

Tigris Sand

Yukon

Blanco Stellar

Eros Stellar

Magenta Energy

Rosso Monza

Verde Fun

Gedatsu

Haiku

Kensho

Tao

Unsui

A választék

Amennyiben már tudja, hogy milyen kőtípust szeretne konyhapultjához, mosdópultjához vagy bármilyen burkolathoz, de nem található a palettán, kérjük jelezze ezt árajánlatkérő űrlapunknál és segítünk a megfelelő kő beszerzésében.

Tekintse meg, hogy a felsorolt kövek felhasználásával, milyen termékeket tudunk elkészíteni a Termékeink menüpont alatt. Amennyiben tervezi otthona egyes részeinek felújítását vagy csak gondolkodik rajta, kérjen árajánlatot!

A gránitról

A gránit számtalan funkciót tölthet be a mindennapi életünkben, legyen az konyhapult, kandalló borítás, belső vagy külső ablakpárkány, belső vagy külső lépcső.

A gránit egy olyan természetes anyag, ami a színeivel és mintáival kiemelkedik a környezetéből.

ÜGYFELEINK VÉLEMÉNYE

A konyhánk veletek lett igazán teljes.

Szeretném megköszönni a segítségetek és a gyönyörű munkát, amit tőletek kaptunk.
A konyhánk veletek lett igazán teljes.

Gabriella

Teljes mértékben elégedettek vagyunk!

Köszönjük szépen a Hirschler Gránit egész csapatának a munkáját! Teljes mértékben elégedettek vagyunk, nagyon szép lett!

Renáta és István

Akárcsak az óra

Az árajánlatkéréstől a felszerelésig ritka jó szakszerű hozzáállást kaptam, mely nem gyakori monstanában. Ajánlani tudlak titeket, fiúk!

K. Péter

Álmaim konyhapultja

Azért írok, hogy megköszönjem a munkátokat! Eléggé igényes vagyok és maximalista, de a Hirschler Gránit csapatával teljesen megvoltam elégedve! Köszi a gyönyörű pultot és a profi munkát!

Júlia

PARTNEREINK

2020

INFO
H-9400 Sopron, Zárányi u. 27
Nyitva tartás: Hétfő-Péntek: 08:00 – 16:00
Office Tel: +36 99 323 533
Tamás Hirschler
HU: +36 20 942 88 60
AT: +43 699 106 767 24

Philip Hirschler
HU: +36 20 252 81 12
AT: +43 660 381 49 66

E-mail: info@hirschlergranit.hu
Adatkezelési tájékoztató
Designed by Madic Marketing
FACEBOOK

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!