Konyhapultok – Mosdópultok

Gránit

Bármilyen munkapult elkészítésére a gránit az egyik legjobb választás. A gránitnak hőálló, saválló és könnyen tisztítható a felülete, amit egy konyhában alapkövetelménynek tekintünk. Ellenáll a vágással és karcolással szemben, semmilyen éles tárgy (pl. kés) nem okoz sérülést a felületén. Teljesen természetes anyag, amelyet az anyatermészet évmilliók során alkotott. Minimális odafigyeléssel egy „örök” ékessége lehet otthonunknak. A legidőtállóbb befektetés.

Konyhapultnak a 3 cm-es vastagságot ajánljuk. A főzőlap- és mosogatókivágások miatt szükségszerű a munkapult üvegszállal történő megerősítése, ami a 3 cm-es vastagságnál erősebb tartást biztosít.

Kétféle felületkialakítással rendelhető. A legismertebb a polírozott felület, amely elegánsan csillogó, fényes, praktikusság szempontjából is kiváló megoldás. Sokan választják azonban a mai, modern otthonok stílusához jobban illő nyersbőr felületű gránitot, amellyel egy visszafogottabb, rusztikusabb, matt hatás érhető el.

A gránit tulajdonságai

KARCOK

A fa-, laminált- vagy MDF munkalapokhoz képest a gránit karcálló, újabb ok, hogy közvetlenül rajta dolgozzunk.

HIGIÉNIA

Egy gránit munkalapon nyugodt szívvel gyúrhatunk tésztát, temperálhatunk csokit vagy vághatunk vágódeszka nélkül, ugyanis a sűrű, porózusmentes anyagon át nem tudnak behatolni és megtapadni a szennyeződések, higiéniai szempontból kiváló.

ÁPOLÁS

A gránit végre egy olyan anyag, amelyet könnyen és minden speciális tisztítószer nélkül, szinte az örökkévalóságig tisztán és higiénikusan lehet tartani, szépségéből az idő előrehaladtával nem veszít.

Mindegy, hogy a főzőlapról vagy a sütőből vesszük-e ki a forró edényt, azt nyugodt szívvel rátehetjük közvetlenül a gránit munkalapra, nem kell alátétet keresnünk, a hő nem károsítja a felületet.

Quarella

A márkanév több különböző típusú feldolgozott kőre vonatkozik, melyeket egy olasz manufaktúra állít elő. A Quarella munkalap természetes kőrészecskékből áll, ezeket egy speciális gyantával ragasztják össze. Az alapkő lehet márvány vagy kvarc, illetve számos más anyagot is hozzáadhatnak, amelyek megadják a Quarella egyedi színeit és ötvözeteit. Általában a Quarella munkalap 95%-ban természetes kő, a maradékot pedig a kötőanyag és más hozzáadott anyagok teszik ki.

A Quarella munkalap előnyei
Mint feldolgozott kvarc kő, a Quarella munkalapnak számos előnye van, ezért egyre népszerűbb az európai konyhákban. A Quarella munkalapok előnyei:

⋅ Erős, kemény alapanyag

⋅ A gránittal szemben, a Quarella nem bírja a hőhatást

⋅ Megfelelő konyhai használatra és belsőépítészeti megoldásokra

⋅ Nehezen karcolható és törhető

⋅ Elegáns színek széles palettája

⋅ Nem porózus, ezért nem köti meg a kórokozókat

⋅ Vízálló

⋅ Kvarc alapú

Bővebb információért látogasson el a gyártó honlapjára: www.quarella.com

ÜGYFELEINK VÉLEMÉNYE

A konyhánk veletek lett igazán teljes.

Szeretném megköszönni a segítségetek és a gyönyörű munkát, amit tőletek kaptunk.
A konyhánk veletek lett igazán teljes.

Gabriella

Teljes mértékben elégedettek vagyunk!

Köszönjük szépen a Hirschler Gránit egész csapatának a munkáját! Teljes mértékben elégedettek vagyunk, nagyon szép lett!

Renáta és István

Akárcsak az óra

Az árajánlatkéréstől a felszerelésig ritka jó szakszerű hozzáállást kaptam, mely nem gyakori monstanában. Ajánlani tudlak titeket, fiúk!

K. Péter

Álmaim konyhapultja

Azért írok, hogy megköszönjem a munkátokat! Eléggé igényes vagyok és maximalista, de a Hirschler Gránit csapatával teljesen megvoltam elégedve! Köszi a gyönyörű pultot és a profi munkát!

Júlia

PARTNEREINK

2020

INFO
H-9400 Sopron, Zárányi u. 27
Nyitva tartás: Hétfő-Péntek: 08:00 – 16:00
Office Tel: +36 99 323 533
Tamás Hirschler
HU: +36 20 942 88 60
AT: +43 699 106 767 24

Philip Hirschler
HU: +36 20 252 81 12
AT: +43 660 381 49 66

E-mail: info@hirschlergranit.hu
Adatkezelési tájékoztató
Designed by Madic Marketing
FACEBOOK

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!