Kandallók

Gránit

Kandallók esetében elengedhetetlen a hőállóság, márpedig a gránit 1400 fokig hőálló, ennek köszönhetően nem károsítja a kihulló parázs. Manapság a kandallókat nem csak funkcionális céllal, hanem dekorációs elemként is szokták választani, amit egy jól megválasztott gránit kandallóborítás csak még tökéletesebbé tehet. Nem feltétlenül kell fix kandallóról beszélnünk, hisz sokszor használjuk a mobilkandallók elé is a gránitot!

A kandallóborítások kétféle felületkialakítással is rendelhetők. A legismertebb a polírozott felület, amely elegánsan csillogó, fényes, praktikusság szempontjából is kiváló megoldás. Sokan választják azonban a mai, modern otthonok stílusához jobban illő nyersbőr felületű gránitot, amellyel egy visszafogottabb, rusztikusabb, matt hatás érhető el.

Mészkő

A mészkő a gránithoz hasonlóan hőálló és bizonyos fokig karcálló, szintén polírozott és matt felülettel rendelhető az egyedi igényekhez igazítva.

ÜGYFELEINK VÉLEMÉNYE

A konyhánk veletek lett igazán teljes.

Szeretném megköszönni a segítségetek és a gyönyörű munkát, amit tőletek kaptunk.
A konyhánk veletek lett igazán teljes.

Gabriella

Teljes mértékben elégedettek vagyunk!

Köszönjük szépen a Hirschler Gránit egész csapatának a munkáját! Teljes mértékben elégedettek vagyunk, nagyon szép lett!

Renáta és István

Akárcsak az óra

Az árajánlatkéréstől a felszerelésig ritka jó szakszerű hozzáállást kaptam, mely nem gyakori monstanában. Ajánlani tudlak titeket, fiúk!

K. Péter

Álmaim konyhapultja

Azért írok, hogy megköszönjem a munkátokat! Eléggé igényes vagyok és maximalista, de a Hirschler Gránit csapatával teljesen megvoltam elégedve! Köszi a gyönyörű pultot és a profi munkát!

Júlia

PARTNEREINK

2020

INFO
H-9400 Sopron, Zárányi u. 27
Nyitva tartás: Hétfő-Péntek: 08:00 – 16:00
Office Tel: +36 99 323 533
Tamás Hirschler
HU: +36 20 942 88 60
AT: +43 699 106 767 24

Philip Hirschler
HU: +36 20 252 81 12
AT: +43 660 381 49 66

E-mail: info@hirschlergranit.hu
Adatkezelési tájékoztató
Designed by Madic Marketing
FACEBOOK

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!